Praamvaart Sneekermeer zondag 5 november 2017

De jaarlijkse praamvaart ’Sneekermeer’ vindt dit jaar plaats op zondag 5 november 2017. De ontvangst is tussen 10.00 uur en 10.30 uur in café de Buorren, Buorren 4, 8624 TN Uitwellingerga.

De koffie met oranjekoek staat dan voor u klaar. De praam vertrekt rond de klok van 11.00 uur. Diverse eilanden in het waterrijke gebied worden bezocht en daar strekken we vanzelf met onze honden de benen. Tijdens de wandelingen voorziet natuurkenner Anne Ferwerda ons op prettige en deskundige wijze over de flora en fauna van dit bijzonder stuk Friesland. Ook kunt u hem allerlei vragen stellen over bijvoorbeeld de diverse ganzensoorten en de jaarlijkse ganzentrek.

Terug in het café gaan we aan tafel. We eten admiralenkost, dat bestaat uit aardappelen  diverse tafelzuur, gehakt, spekjes, bonen en rauwkost. Kosten hiervoor zijn € 21,50 inclusief de eerder genuttigde koffie met oranjekoek en de huur van de praam. Verdere consumpties die worden genuttigd zijn voor eigen rekening. De organisatie is in handen van Wietze van der Leij en Anneke Schraa. Sjoerd en Foekje Riemersma.

Met hoeveel komt u:
Naam:
Hoeveel honden komen er mee?
E-mail:
Telefoon nummer:
Bericht:

Eventueel bellen met 0515-574662 (familie Riemersma).