‘HondenUitje op het Bildt’: zondag 24 september 2017

Siebe en Joppe in de praam Foto: Netty Way ©

Op zondag 24 september organiseert Netty Way een praamtocht en een hondenwandeling op het Bildt, een prachtige en bijzondere landbouwstreek in het noordwesten van Friesland. Aanvang en kennismaking is tussen 10.30 en 11.00 uur. We verzamelen bij Kultuurfabriek Kooi-Aap, Leijester Hegedyk 27B, Oude Leije, dat is vlakbij Vrouwbuurstermolen. We genieten op deze locatie van de koffie. De organisatie zorgt ook voor drinken tijdens de praamtocht, die anderhalf uur duurt. De wandeling erna neemt eveneens 90 minuten in beslag. De honden kunnen grotendeels los, is er ruimte voor rennen en spel. Er is goed zwemwater en een rietkraag om te strúnen.

De totale duur van het programma is van 10.30 uur tot 15.00 uur. Met een groep van 15 tot 20 mensen bedragen de kosten ongeveer 15 euro per persoon. Er kunnen maximaal 25 mensen mee.

Echter, een weersvoorspelling met veel regen en wind, kan roet in het eten gooien. Dan wordt de tocht afgeblazen. Vooralsnog gaan we daar niet van uit. Wij houden u op de hoogte. U kunt zich opgeven bij Netty Way:

Met hoeveel komt u:
Naam:
Hoeveel honden komen er mee?
E-mail:
Telefoon nummer:
Bericht: